Boendet

Dokumentlänkar (öppnas i nytt fönster)

Karta Haninge Park

Fastigheten och planritningar

Lägenhetens nycklar

Tilldelning av bilplats

Tilldelning av extra förråd

Lägenheter

Storleken på lägenheterna är 2 till 4,5 rum och kök på adresserna Getporsvägen 5 och 7. Lägenheterna har balkong eller uteplats i söderläge, tvättmaskin och torktumlare. Se detaljerad beskrivning i dokumentet Fastigheten och planritning i Dokumentlänkar.

Bredband, bredbandstelefoni och Digital TV

Levereras av Telia. I månadsavgiften ingår Bredband 50-100/100 Mbit/s, Bredbandtelefoni och Digital-TV med Kanalpaket Lagom.

Kostnader du står för själv:

  • Beställningar av högre hastighet än vad som ingår i avgiften
  • Samtalstaxan för Bredbandstelefonin
  • Utökning av grundutbud för Digital TV 
  • Ytterligare TV-box 

Sopor

Miljörummet finns i hus på gården. Kärl finns för matavfall, glas-, plast-, metall- och pappersförpackningar, returpapper, batterier och restavfall. Övriga sopor som t.ex. el-material och stora sopor kastas på SRV återvinningscentral (närmast Rörvägen 23 i Jordbro). 

Parkering

Vi har 32 parkeringsplatser fördelade på 7 i garage och 25 utomhus. I garaget har alla platser eluttag för motorvärmare och 4 har laddningspunkt. Utomhus har 4 laddningspunkt, 10 eluttag för motorvärmare och 11 har ingen el alls. Alla lägenheter är garanterad en bilplats. Se Tilldelning av bilplats i Dokumentlänkar. Köer finns för byte av p-plats och för extra bilplats. För att se gällande kölistor krävs inloggning på intranätet.

Besöksparkeringar finns på fyra ställen inom Haninge Park. Se Karta Haninge Park i Dokumentlänkar. Besökare får parkera 4 timmar med p-skiva, Bostadsrättshavare får utfärda särskilt tillstånd för sina besökare att parkera i max 24 timmar.  

Förråd

Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Därutöver finns 17 extra förråd. I mån av tillgång hyrs dessa ut till bostadsrättsinnehavare. Se Tilldelning av extra förråd i Dokumentlänkar.

Cyklar och barnvagnar

Det finns flera cykel- och barnvagnsrum. För cyklar och barnvagnar i källaren Getporsvägen 7. För barnvagnar i källaren Getporsvägen 5. För cyklar i hus på gården. Utanför portarna finns cykelställ.

Lägenhetens nycklar

Läs om Lägenhetens nycklar i Dokumentlänkar.